Snickare i Kungsbacka

Välkommen till vårt snickeri!

Tjänster

Byggnation

Vi hjälper du när du vill bygga - allt från nybyggnation till ombyggnation och tillbyggnation - och vi finns som stöd även vad gäller tillstånd och allmän byråkrati. Vi har gott om erfarenhet vad gäller husbygge och specialkompetens inom anläggning, så anlitar du oss behöver du ingen annan. Vi spenderar mycket av vår arbetstid med att bygga - ofta handlar det om altaner, uterum, bodar och extrarum, men ibland får vi också det fantastiska uppdraget att bygga ett helt nytt hus här i Kungsbacka. Det är i våra ögon ett riktigt hedersuppdrag!

Renovering

Äldre hus behöver förr eller senare renoveras. Inte bara slits inredning ut, men den förlorar också sin forna charm om den inte omhändertas på rätt sätt. Vi hjälper dig mer än gärna med renoveringen av ditt hem, oavsett om det handlar om att renovera något enstaka rum eller en omfattande helrenovering. Om det handlar om ett riktigt gammalt hus där man vill bevara den gamla charmen så är man kanske orolig för om snickaren man anlitar förstår att försiktighet är viktigt, men det behöver man inte vara om man väljer oss - vi har stor respekt för gammal charm!

Tak, fasad, fönster & dörrar

Vi antar också uppdrag som rör saker som husfasader, fönster, dörrar och trappor. Vi kan sätta in nytt åt er, eller renovera de befintliga till nyskick. På vårt snickeri finns tak, fasad, fönster och dörr som specialkompetenser.

Våtrum

Om det är ett nytt kök eller badrum som står högst på priolistan hemma hos dig så kan vi glädja dig genom att meddela att vi även har behörighet för att bygga i våtutrymmen. Våtrum kräver särskilda kunskaper, som vi givetvis besitter. För el och VVS för vi nära samarbeten med andra lokala firmor, så du behöver inte bekymra dig med att behöva kontakta en massa olika firmor.

Finsnickeri

I vårt snickeri finner du också spetskompetens inom finsnickeri. Vi hjälper dig att renovera och restaurera gamla möbler i din ägo, och vi kan också specialbygga saker för att passa som klippta och skurna i ditt hem. Det är inte alltid man hittar det man söker ute på marknaden så när du har specialbehov/önskemål så är det bara att be oss bygga åt dig!

VÄLKOMMEN TILL OSS!

Vi hjälper dig med allt inom bygg och snickeri i Kungsbacka. Mångsidighet är vår en av våra främsta styrkor. Hör av dig så får du veta mer!

OM OSS

Vi hjälper dig med allt inom bygg och snickeri i Kungsbacka. Mångsidighet är vår en av våra främsta styrkor. Hör av dig så får du veta mer!

© 2018 Snickare Kungsbacka. Alla rättigheter förbehållna. SnickareKungsbacka.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål.