Snickare i Kungsbacka

Välkommen till vårt snickeri!

Om oss

Ett snickeri med patos

Vi går till jobbet varje dag med samma entusiasm - det finns så mycket arbetsglädje i vårt snickeri! Alla håller vi med om att valet att bli snickare är ett av de bättre valen vi gjort i livet, för det är ett så otroligt stimulerande yrke, på så många plan! Vi får spendera dagarna i goda vänners lag, för vi är alla väldigt goda vänner här, byggande på folks drömmar. Vi får möta nya människor hela tiden och har lyxen att med våra kunskaper och kompetenser kunna göra våra medmänniskor glada.

Pålitliga & punktliga

Även om vi har väldigt trevligt under våra arbetsdagar så betyder inte det att vi inte tar vårt jobb på allvar. Tvärtom så tar vi våra uppdrag på mycket stort allvar och jobbar hårt för att erbjuda flexibilitet såväl som effektivitet. Vi är punktliga och noggranna och har stor respekt för våra kunders integritet  och vi erbjuder skräddarsydda arbetsupplägg för att passa just dina behov. Vill du ha en snickare i Kungsbacka som respekterar överenskomna tider och upplägg så är vi snickaren du söker.

Kvalitet först av allt

Detta är ett snickeri med stort patos, vi har mycket höga krav på de saker och tjänster vi levererar men eftersom vi verkligen älskar det vi gör så kommer kvalitet som en naturlig följd. Kvalitet är ett ledord i vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör. Materialen vi väljer, verktygen vi arbetar med, de samarbten vi bedriver och de arbetsmetoder vi arbetar utifrån är alla noga utvalda för att resultera i högsta tänkbara kvalitet under både arbetsprocess och i slutresultat. Hos oss finns inget utrymme för hast, slarv eller billiga lösningar - det vi bygger håller länge.

ROT

ROT-avdraget har du säker hört talas om för det ger dig som vill bygga om, bygga till eller renovera i ett hus eller en bostadsrätt rätt till 30 % avdrag på arbetskostnaderna på en maxsumma på 50 000 kr/per person och år. Vi berättar gärna mer ingående om ROT och hjälper dig med allt kring din ansökan.

VÄLKOMMEN TILL OSS!

Vi hjälper dig med allt inom bygg och snickeri i Kungsbacka. Mångsidighet är vår en av våra främsta styrkor. Hör av dig så får du veta mer!

OM OSS

Vi hjälper dig med allt inom bygg och snickeri i Kungsbacka. Mångsidighet är vår en av våra främsta styrkor. Hör av dig så får du veta mer!

© 2018 Snickare Kungsbacka. Alla rättigheter förbehållna. SnickareKungsbacka.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål.